Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с чистачките 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с чистачките 156

Здравейте колеги, имам следниа проблем: когато пусна чистачките на първата степен (тази с импулсите) тръгват да се пускат ,но тръгват спират за малко и след това правят целиа оборот. Дали е от релето или нешто друго и ако е от релето каде се намира. Мерси

Най-вероятно проблемът е в пластините.Няма отделно реле.Всичко е вътре в моторчето.Потърси във форума има няколко теми по въпроса със снимки.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

на мен така ми беше като е купих. после се оправи от самосебеси
      1.9JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщение
        на мен така ми беше като е купих. после се оправи от самосебеси
        ха мерси колега

Comment

Явно такъв им е "номера", като не се кара колата дълго време. И при мен имаше подобен ефект, но се оправи - сам.
          sigpic
          Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
            Явно такъв им е "номера", като не се кара колата дълго време. И при мен имаше подобен ефект, но се оправи - сам.
            Dа верно си е тва че не ги пускам често ама от барзата скорост то сам ми се мие прозореца, иначе се кара. Ама за друго говорехме

Comment

Решение на проблема

Имах същия проблем на моята и на Бравото на жената. Механизмът е един и същ. Отначало си мислех че е от моторчето, но се оказа доста по-просто. След по-дълъг период в който не се използват чистачките, ръждясват ябълковидните съединения на лостовете. Решението е обилно напръскване с WD-40 и малко фина грес и няма проблеми.

Comment

Working...
              X